Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kepparitalli Storm windiin

Tämä sivu jolle juuri tulit on Monitoimitalli Storm Wind, järjestää tunti-, ja hoitaja toimintaa virtuaalisesti, lisää voit lukea kun selaat etu sivua alemmas. Täällä voit: Mainostaa sivujasi, tulla ystävyyten tallini kanssa, käydä virtuaali tunneilla, hoitaa hevosia, taikka poneja, tehdä itse keppareita, katsoa keppihevosia, lukea blogiani, arvostella sivuni, sekä jutella chatissä netti kamujesi kanssa! Muistathan ensin kumminkin lukea säännöt! Annathan minulle ja hevosille halin?

web-counters.org

Keppareista:

Keppistalli Storm Wind sai alkunsa kesällä 2008, mutta vuonna 2011 perustin koti sivut.  Asuskelen täällä oulussa paritalossa mutta enenpää en kerro. Ja kaikki jotka vihaavat ja inhoavat  keppareita voisivat häippästä koska emme halua haukkuja! . Tallissamme on 8 asukasta ja lisää on tulossa (tuntiratsuja:6). Täällä on nyt myös tee itse keppihevonen kohta( se on kepparit kohdassa!) 

Virtuaali toiminnasta:

Keppistalli Storm Windissä on nyt myös virtuaalinen puoli, eli täällä voit käydä hoitamassa jotakin hevosta, mutta muistithan lukea säännöt! Tunti toimintaakin on! Eli menet vaan 'tunti toiminta' -osioon ja katsot tunnit sitten kirjoitat haluamasi tunnin, tuntivieras kirjaan ja odotat että vastaan, sekä kirjoitat pohjan.Hevosia/poneja on nyt 17, ja yksityisiä on 6, joista kaksi on täällä tallilla jonkun minun keksimän tyypin kanssa.

Muuta:

Kaipaan avustajaa tälle sivustolle! En valitettavasti pysty ottamaan vento vierasta netti kaveria, toivon että sinulla olisi kokemusta, sivujen pidosta samoin eläimistä, sivuilleni muutenkin kaivattaisiin eläin lääkäriä.

Kirjoitathan minun ystäväkirjaani osoitteeseeni:

www.ystavani.net/kirjat/?k=L16100G

Palautetta Keppistallista odotellen:

Rosee / muualla Myrskytuuli.

Minulla on minun ja pikkusiskoni yhteiset sivut. sinne pääset tästä..Mulla on myös koira hulluille sivu ne on vaan vähän kesken. sisälle pääset tästä

P.S PALSTA JA YLIMÄÄRÄISET JUTUT JOTKA ON HYVÄ LUKEA.

-Lue ilmoitus taulu

-Nyt kauppa on kesken, sori!

-Kirppari tullut, samoin ompelimo!

-Blogi-, ilmoitustaulu-,ja etusivu sinun on hyvä lukea!

©2018 Monitoimitalli Storm Wind - suntuubi.com